Футомаки микс риби

165гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

8,99 лв.
Футомаки скарида и краб

260гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

8,99 лв.
Футомаки спайси тон

160гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

7,99 лв.
Футомаки сьомга и авокадо

155гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

7,99 лв.
Футомаки сьомга и краставица

155гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

7,99 лв.
Футомаки сьомга и скарида

180гр. – 6бр

* Порцията включва – соев сос, уасаби и джинжифил

8,99 лв.